Grattis Sverige !!
Grattis till underbara fina Sverige!! 

Idag firar vi åter nationaldag, med flagga och svenskt fika såklart. I denna ljuva sommartid som är den underbaraste tid på året, då nätterna är ljusa, fåglarna kvittrar och allt är grönt och lummigt. Förhoppning och förväntan ligger i luften. Vi väntar på en fin och varm sommar - årets bästa tid. Men något av det bästa med Sverige är ju faktiskt de fyra årstiderna. 

En annan bra sak med Sverige är just 2.0 som jag kallar det på denna blogg och som syftar på uppdateringen av Sverige och svensken. Jag är en klassisk svenska, fast i uppdaterad version pga mitt asiatiska ursprung. Den uppdaterade svensken, som inte endast är etnisk svensk, är ändå just ändå en svensk. 
Även alla vi som inte är födda i Sverige men som fått bli svenskar får fira idag. Fira att vi har turen att leva och verka i Sverige, ett av världens bästa länder, i fred, i välfärd och i mångfald.

Vi är många som har svenska traditioner och den svenska kulturen i oss, vi kallar oss också svenskar. Det är många som är bosatta i Sverige som har andra språk och andra traditioner, men de är också svenskar. En mångfald i Sverige där alla får vara. Grattis till oss och till Sverige som utvecklas och berikas. 
Jag - en klassisk svenska 2.0 
Taggar: Sydkorea, adopterad, adoption;