Katmandu

Äntligen tillbaka och på plats i härliga, brokiga, underbara Katmandu!! Tyvärr är vädret väldigt likt som det var i september, dvs varmt, fuktigt och väldigt regnigt. Åskvädren avlöser varann!! 

Gatorna svämmar över och allt blir blött och fuktigt. 

Vi handlade en massa förnödenheter till barnhemmet och barnen för pengar som ni alla varit med och samlat in!! Jag och Lööf foundation kan inte nog tacka för generositet och engagemang!! Imorgon fortsätter vi med att köpa de riktigt dyra sakerna!! 

Det som är så härligt med Nepal är ju just det att mitt i allt kaos så funkar det och löser sig ändå till slut. Vi stod utanför köpcentrat med fullastade vagnar, men ingen taxi fanns i sikt som var ledig. Åskvädret var massivt, himlen lystes upp av blixtar och regnet vräkte ner. Plötsligt får Shyam tag på en helt främmande kille med en stor pickup. Han hjälper oss packa och kör oss till guesthouset och hjälper oss att lasta av där. Det är inte ofta det händer utanför ICA, inte ens i lilla Gnosjö.

Nu väntar en skön avsvalkande kall "dusch", en natts god sömn ( jag sov mellan 21:00-07:30) inatt för alla som vet att jag lidit av sömnproblem senaste månaderna!! 😊👍🏾😴).

Följ gärna looffoundation och hellstromgnosjo på instagram för mer uppdateringar! 
Namaste 🙏🏾

Kommentera inlägget här :