Sociala medier

Finns det något bättre än vänner och familj? Att umgås, prata och göra roliga saker ihop?! Förra veckan och helgen gick verkligen i de sociala mediernas tecken. De som känner mig vet att jag älskar när det händer massor och med många, ibland beskrivs jag som en social person. Jag brukar inte blogga om mina vardagshändelser men detta var ju en helg så det får slinka igenom.  Bilderna som följer får beskriva de intensiva dagarna. Hemsk tågrese upplevelse tillsammans med mina två äldsta döttrar - destination Stockholm. Den gav oss definitivt ett gemensamt minne för livet! 


Sammanstrålade med detta härlig gäng. Det suddiga fotot togs tidig morgon efter många timmars prat och skratt. Vänner sedan över 20 år tillbaka när vi gick sjuksköterske utbildningen ihop i Östersund. Kär och dyrbar vänskap. Långlunch  i strålande solsken i Stockholms skärgård ihop med denna sköna vän, också det en vänskap sedan 20 år tillbaka från tiden vi började vår yrkesbana ihop som Operations syrror på Karolinska Sjukhuset! 

Gröna Lund. Bild i repris som jag beskrev i förra inlägget - nya vänner och bekantskaper, så roligt!! Tillbringade seneftermiddagen med mina flickor och midnattstimmarna med att umgås med min kära svärmor!! 


Kom hem till Gnosjö och umgicks hela underbara sommarkvällen tillsammans med bästa grannarna. Poolhäng och bad, prat och champange. Lyxiga longdrinks till barnen! 

Firade mamma som fyller jämna år just idag!! Överraskade henne med att sammanstråla hela familjen på Restaurang Fjällstugan i Jönköping för sommarlunch. Hon fick bla en golfbag i present. Anekdot: efter en sen kvällsjogg hade jag flera missade tel samtal från mamma. Jag blev orolig och tänkte genast att något hänt, samtal efter kl 22 brukar tyda på sjukdom. Jag ringde genast upp och beredde mig på allvarliga besked. Men den glada nyheten var att mamma sänkt sitt handikapp ett snäpp. Så tacksam och glad över att mina 70- åriga föräldrar ägnar tiden åt golfrundor och slipper sjukhusbesök, att krämporna ligger i sving- och putteknik och inte i mediciner och sjukdom. 

Bad och solhäng vid Vätternsstrand. 

Söndagskvällen avslutades vid Götarpssjön och ytterligare en vän träff. Denna gången med mina barndomsvänner som jag växt upp ihop med.  Även vi träffas regelbundet, och kvällen gick alldeles för fort över i skymning och natt. En fantastisk avslutning på en intensiv helg. 
Nu återstår en lika intensiv 100 timmars jobbvecka innan lite ledighet tar vid. Sociala medier "in real life" är livet!! 
Taggar: Sydkorea, adopterad, vänskap;

Kommentera inlägget här :